Professionele livestream op locatie nodig?

Je hebt er waarschijnlijk al wel eens van gehoord. Een hybride event, helemaal hot, maar wat is het precies? En wat is de meerwaarde? Een hybride evenement is een combinatie tussen een off- en online evenement en brengt het beste van twee werelden samen. Zowel het fysieke als online publiek neemt op hetzelfde moment dezelfde inhoud en beleving tot zich, maar wel vanaf verschillende locaties. Het focust op interactie en gaat hiermee verder dan enkel een offline event. 

De grote kracht van een hybride event ligt bij het vergroten van het bereik en de betrokkenheid met je publiek door interactie. Waar je bijvoorbeeld met een online event honderden bezoekers bereikt kun je met een hybride event wel duizenden kijkers extra bereiken!

Vergroot je bereik door je event hybride op te zetten.

Bij livestreams op locatie ontzorgen wij je van A tot Z zodat jij je helemaal op de inhoud kunt richten. Wij werken met state-of-the-art apparatuur en zorgen ervoor dat jouw livestream probleemloos op alle platvormen draait. Wij werken met oa. high-end PTZ camera’s (Panasonic) waardoor er geen cameramensen meer op de vloer aanwezig zijn. 1 operator bedient 4 camera’s. Dit scheelt enorm in de operationele kosten. Bovendien begeleiden we je helemaal in de uitvoering van het webinar, webcast of event zoals het instrueren van de sprekers.

Hybride event bij Unilever, Wageningen

Livestream bij Brightlandscampus, Venlo

Webinar bij FoodTechBrainport, Helmond

Verhuur van videowall of losse beeldschermen

Om livestreams visueel te ondersteunen beschik ik over 4 Samsung QR 55″ 4K professionele beeldschermen. Het is mogelijk deze als videowall op te stellen in portrait (verticale) mode. Deze wordt aangestuurd met een Matrox 4K videowallcontroller. De beeldschermen kunnen ook los gehuurd worden voor presentaties, webinars, events etc.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen!