De kracht van video in een online omgeving

Een goede bedrijfs-productfilm of infomercial zet jouw bedrijf of product sterk in de markt en maakt klanten enthousiast. Het uiteindelijke doel is dat de kijker overgaat tot een Call to Action. Met een voorlichtings- of instructiefilm informeer je de doelgroep op een heldere wijze. Veel bedrijven onderschatten nog steeds het belang van video in online marketing. Beelden blijven nu eenmaal beter onthouden dan enkel teksten.

Een greep uit mijn werk

Duurzaam verantwoord ondernemen film

Opdrachtgever:  Vendrig Liquid Solutions and Transport

Jaar: 2022

Opdracht: Deze film geeft een goed en eerlijk beeld hoe Vendrig omgaat met duurzaam verantwoord ondernemen. Omdat de 2e generatie opvolger zelf het verhaal vertelt wordt het meer persoonlijker en authentiek. De film is tevens Engels ondertiteld.

Duur: 5.26 min

Getekende cartoon animatie

Opdrachtgever:  LeftClick – Hoogwaardige narrowcasting-communicatie software en hardware.

Jaar: 2020

Opdracht: Soms kun je beter voor een animatie kiezen om je boodschap over te  brengen. Mijn voorstel was een getekende cartoonanimatie. Veel autenthieker dan een explanation video!

Duur: 2.09 min

Online tv serie

Opdrachtgever:  FoodTechBrainport  Gemeente Helmond afd. economie 

Jaar: 2019

Opdracht: Ik heb voor FTB een tv studio gebouwd waar we wekelijks een programma opnamen om FoodTechBrainport meer bekendheid te geven. Ook locatieopnames waren onderdeel van het programma. Het project heeft een jaar geduurd. Alles is in eigen huis ontwikkeld.  

Duur: 6.26 min

Maatschappelijke films

Opdrachtgever:  SMO Helmond (Stichting Maatschappelijke Opvang)

Jaar: 2021

Opdracht: Voor het thema ‘werken in de zorg’ heb ik voor SMO een 9 tal films gemaakt waarin een hulpverlener wordt gevolg in zijn/haar dagelijkse werkzaamheden. De films zijn oa. vertoond op een symposium.

Duur: 4.26 min

Bedrijfsfilms

Opdrachtgever:  BAS Mining Trucks

Jaar: 2017

Opdracht: Introductiefilm van de nieuwe Volvo FMX Pusher die door BAS Mining in eigen huis is ontwikkeld. Deze film is op YouTube maar liefst 1,5 miljoen keer bekeken!

Duur: 1.55 min

Productvideo

Opdrachtgever:  Vendrig Liquid Solutions

Jaar: 2019

Opdracht: Vendrig Liquid Solutions beschikt over High End afvullijnen. Hierover heb ik 3 korte films gemaakt als onderdeel van hun corporate film. 

Duur: 1.02 min

Productvideo met 3D animatie

Opdrachtgever:  Qclip – SST Benelux

Jaar: 2016

Opdracht: Met de combinatie van 3D animatie en video kun je de werking van een product duidelijk weergeven. 

Duur: 1.55 min